Prachtig herenhuis uit 1910

Dit prachtige herenhuis is gebouwd in 1910. Een huis met karakter! Volledig onderkelderd, wat in die tijd een souterin werd genoemd. De woning heeft een grote voorkamer (nu gescheiden met een tussenwand wat geen draagmuur is en eenvoudig kan worden verwijderd), een werkkamer, slaapkamer beneden, grote woonkeuken met een serre (met openslaande deuren) een luxe grote badkamer, toilet en 5(!) slaapkamers op de bovenverdieping. Een huis met vele mogelijkheden.

Een beetje liefde en aandacht

Wij hebben hier ruim 30 jaar gewoond. Vele pleegkinderen zijn hier naast onze eigen kinderen volwassen geworden. Daarnaast hebben wij de afgelopen 15 jaar meerdere asielzoekers gezinnen opgevangen. Dat vonden / vinden wij belangrijk. Andere mensen helpen!

De woning heeft inderdaad wel aandacht nodig. De basis van de woning is echter solide! Kunststof kozijnen (niet van echt te onderscheiden) zorgen er voor dat schilderen overbodig is geworden. De ruime woonkeuken kan een centrale rol spelen, net zoals dat in ons gezin jarenlang is geweest.

Ja, met pijn in het hart nemen wij afscheid, maar onze leeftijd dwingt ons realiteit boven emotie te stellen. Dat betekent dichter bij ons kinderen gaan wonen.

45

Foto’s