Kenmerken

Bouw
Type woonhuis Herenhuis, Vrijstaand
Bouwjaar 1910
Oppervlakten en inhoud
Perceeloppervlakte 782 m2
Woonoppervlakte 250 m2
Inhoud 775 m3
Indeling
Aantal kamers 10
Aantal slaapkamers 6
Aantal verdiepingen 2
Aantal garages 1
Aantal Tuinen 1

Omschrijving

Beschrijving begane grond
Entree/hal, centrale gang, lichte woonkamer met fraai uitzicht over het kanaal, zijkamer, welke kan worden samengevoegd bij de woonkamer, achterkamer met aparte toegang tot terras, werk- slaapkamer, daarachter gelegen nog een slaapkamer, ruime gezellige serre met stamtafel en inbouw keuken v.v. inbouw apparatuur, droge kelder, badkamer met inloopdouche en badmeubel.

Beschrijving eerste verdieping
Overloop, 4 slaapkamers, 1 zolderkamer met dakraam.

Beschrijving tuin
De woning is omgeven door een heerlijke tuin. Afscheiding met de weg is een smeedijzeren hek. Rondom de woning zijn terrassen aangelegd.

Praatje van de makelaar

KARAKTERISTIEK VRIJSTAAND HERENHUIS met aangebouwde serre, zonnige tuin en vrijstaande garage, gelegen aan doorgaand vaarwater op loopafstand van het centrum.
De woning bevat nog talrijke stijl-elementen zoals marmeren schouwen, paneeldeuren en tegeltableau’s.
In de afgelopen jaren is de woning gemoderniseerd. De serre is vanuit de leefkeuken doorgebouwd en geeft een fraai ruimtelijk effect.

Kortom wie van een stijlvol wonen houdt moet zeker hier een kijkje nemen.
Musselkanaal ligt buiten het aardbevingsgebied en heeft goede busverbindingen met Stadskanaal, Emmen en de stad Groningen.
Bushalte is op loopafstand (100 meter). 14 hoog rendement zonnepanelen leveren een rendement van ongeveer 2200 kWh per jaar.

Scherp geprijsd: € 225.000,-